KADROMUZ

MAHMUT SARIASLAN - OKUL MÜDÜRÜ

1981 Yılında Bayburt merkezde doğdu. İlkokul öğrenimini Bayburt Cumhuriyet İlkokulu, ortaokulu Bayburt Ortaokulu lise öğrenimini Bayburt Lisesi´nde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü 2004 yılında bitirdi.2005 yılında Bayburt-Merkez Kaleardı 75.Yıl İlköğretim Okuluna Beden Eğitimi öğretmeni olarak atandı.4 yıl bu okulda görev yaptıtan sonra 2009-2011 yılları arasında Bayburt Merkez Şehit Nevzat KAYA İlköğretim okulunda çalıştı. 2011-2017 yılları arasında Bayburt Merkez Maden Ortaokulu,Kaleardı 75.Yıl Ortaokulu, Bayburt Fen Lisesi´nde ve Mehmet Akif ERSOY ortaokulunda müdür yardımcısı olarak çalıştı.2022 Ağustos ayında okulumuza müdür olarak atanan Mahmut SARIASLAN evli ve iki çocuk babasıdır.